Er du en person, der kan lide udendørs aktiviteter som camping, fiskeri, cykling, jagt eller vandreture?

Er du en person, der kan lide udendørs aktiviteter som camping, fiskeri, cykling, jagt eller vandreture? Hvis ja, så ved du, hvor vigtigt det kan være at have god belysning, især når det kommer til dit fodtøj. Det er her, croc lights kommer ind med deres innovative lommelygte til Crocs.

Deres produkt har indbyggede opgraderede dobbelte LED-lampeperler, der kan give superhøjt lumenlys og bestrålingsafstande op til 66 fod, hvilket gør dem tre gange lysere end almindelige sko-forlygter. Ikke kun er dette produkt ideelt til udendørsaktiviteter, men det fungerer også som en håndfri nødlommelygte til hjemmet.

Derudover kommer Croc-lygterne til sko med et 350 mAh batteri, der har en cykluslevetid på op til 10.000 gange og understøtter 5V 1-2A hurtigopladning. Opladningstiden er kun omkring 45 minutter, og køretiden kan vare alt fra 5-20 timer. Derudover kommer pakken med et USB C-kabel til at understøtte to tilbehør til Croc-opladning på samme tid.

Størrelsen på Croc-lygterne er 2,90 x 1,0 x 2,90 tommer, og de vejer kun 0,81 ounce. Det forstørrede og fortykkede chassisdesign sikrer, at selvom du dyrker hård træning, vil lysene ikke falde af dine sko. Derudover er hovedet 90° graders justerbart, så du kan justere højden på lyset som du vil, hvilket gør det nemt at bruge.

Men det, der virkelig adskiller disse lys, er deres vandtætte design. Lavet af højkvalitets ABS-materiale, forlygterne fra Crocs er slidstærke, høje temperaturer og vil ikke falme let. De anvender IPX6 vandtæt teknologi og har flere tætningsringe indbygget, hvilket gør dem velegnede til al kraftig regn og ekstrem høj temperatur vejr.

Og hvis du leder efter en unik og sød gaveide, er pandelampen til Crocs perfekt. Når du tænder for den blinkende tilstand, ligner det en drilsk robot, der blinker til dig. De laver gode gag-gaver til mor, far, mand, kone, bedstefar, bedstemor, datter, søn, bror, kæreste eller kæreste på fars dag, valentinsdag, fødselsdage, Thanksgiving og jul.

Men det er ikke alt. Ud over at levere et innovativt produkt til udendørsentusiaster, er Croc lights også forpligtet til at gøre en forskel i verden. 25 % af hvert køb doneres til velgørende organisationer, der fokuserer på at støtte forladte og trængende børn og hjælpe dem med et hjem, familie, uddannelse og al livets lykke. Hvert år efterlades millioner af børn efterladt af deres forældre, og nogle af dem mister enten livet eller bliver ofre for dårlig eller ulovlig praksis. Men med hvert køb af Croc-lamper kan du gøre en forskel i deres liv.

Og hvis du er en natløber eller en, der nyder at jogge om aftenen, ved du, hvor vigtigt det er at have godt lys. Der er mange muligheder, når det kommer til refleksudstyr til løbere og håndfri lygter, men ét produkt skiller sig ud over resten: Night Runner Shoes.

Disse sko har indbyggede forlygter, der giver dig op til 30 fod fremadvendt lys, hvilket sikrer, at du kan se, hvor du skal hen. Forlygterne er så kraftige, at modkørende trafik tror, ​​du er en anden bil! Og som en ekstra sikkerhedsfunktion er der ultrakraftige flade LED-dioder, der blinker rødt og gult på bagsiden af ​​skoen.

Uanset om du løber før sengetid eller i de tidlige morgentimer, er korrekt belysning afgørende for din sikkerhed. Med Croc-lysene kan du nyde dine yndlings udendørsaktiviteter uden at skulle bekymre dig om synlighed. Plus, med hvert køb af Croc-lamper, gør du en forskel i livet for forladte og trængende børn. Det er en win-win situation!

Leave a comment

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.