Hvem sagde, at vores bedste idéer ikke opstår, mens vi er på løbetur?

Som natløber så hun et behov og besluttede sig for at gøre noget ved det. Hvem sagde, at vores bedste idéer ikke opstår, mens vi er på løbetur?

Da Rose og hendes mand, Lee, var ude at løbe en aften for to år siden, vidste de ikke, at de ville falde over en ny opfindelse. Især i mørket følte Rose sig ikke tryg ved at løbe langt hjemmefra, så hun bad Lee om at gå videre, og hun ville se ham tilbage i deres hus. Lee og Rose havde mødt hinanden, mens han trænede til et maraton, og til sidst fangede hun også løbefejlen. Da han afsluttede sin løbetur den aften, fortalte han hende, at han blev ved med at fokusere på alle de ting, han kunne snuble over, mens han løb, og det faktum, at han kunne se bilerne, men bilerne kunne ikke se ham.

"Han sagde, 'jeg skal bruge forlygter til mine træsko', og jeg sagde til ham, at han bare skulle købe nogle," sagde Rose og regnede med, at den type produkt allerede var på markedet. Men efter at have lavet nogle undersøgelser, indså de, at deres geniale idé ikke eksisterede.

I deres køkken, hvor de fleste store opfindelser tager form, begyndte de at sammensætte rå prototyper af skoforlygterne. Deres første model var små Maglites med gaffatape på siderne af deres løbesko. Da det ikke virkede, forsøgte de at fastgøre LED-lys på forskellige måder og fik til sidst en iteration, der så ud til at fungere bedst. Lygterne, som monteres på toppen af ​​hver sko og lyser 270⁰ rundt, giver op til 33 meters udsyn.

Så fra en idé og køkkenflimmer kom Croc Lights, de har allerede mere end 2000 bagmænd, der er begejstrede for produktet.

Lygterne er håndfri, genopladelige eller Brug batteri og er meget lette, siger Rose. Men hvad der er vigtigere er, at de giver et ekstra lag af sikkerhed, især for kvindelige løbere. Det er en af ​​grundene til, at Rose er så begejstret for dette produkt. »Der, hvor jeg bliver nervøs, er, når jeg krydser kryds. Med (Croc Lights Runners) er der ingen tvivl om, at der er en person der. Det laver virkelig en meget unik bevægelse, der fanger opmærksomheden."

Ikke alene fanger lysene i sig selv opmærksomhed, men konceptet har vakt interesse fra hele verden, både fra løbere og forhandlere.

"Det gav os virkelig et boost og en masse tillid til, at vi gør det rigtige ved at gøre dette," siger Rose.
"Vi sagde, at vi ville blive ved med at gøre dette, indtil nogen fortalte os, at det var en dum idé, og det har vi aldrig hørt," siger Lee. "Faktisk lige det modsatte."

Disse forlygter til dine croc-sko er lyse, hvilket kan øge din synlighed, når du er i aften, fantastisk til vandreture, cykling, løb eller gåture om natten, også nyttige til at gå tur med hundene om natten. Sjov gave til dine venner på Halloween, Thanksgiving, jul osv.

At bringe Croc Lights på markedet kræver meget vedholdenhed, og de håber at få flere tilhængere til at købe deres produkter, så de kan få motivationen til at udvikle flere og bedre produkter.


Leave a comment

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.