Croc Lights oplyser stien forude

At træne i mørke er noget, som mange af os er tvunget til at gøre af vores evigt hektiske livsstil. Det betyder dog uundgåeligt, at man møder ekstra farer undervejs, såsom ujævne fortove og utålmodige bilister. De 270-graders skolygter fra Croc Lights er designet til at give dig mulighed for at træne mere sikkert om natten.

Croc-lygterne er LED-lys, der passer på dine sneakers, og oplyser stien forude for løbere, joggere, vandrere og vandrere. Når de er monteret, giver de 75-lumen LED-stråler op til 30 meter (100 fod) udsyn og 270 graders dækning.

Lysene – Croc-lygterne kan modstå hårde aktiviteter. De er drevet af genopladelige li-ion-batterier, der oplades via en mikro-USB-port. Batterierne bør holde mellem fire og otte timer, afhængigt af brugsniveauet.

Croc Lights 270-graders skolygter blev skabt af Lee og Rose Storer, da vi først kom på ideen om at lave en "Croc-forlygter", så det ud til, at der ikke gik en dag, hvor nogen ikke sagde " Du burde være på Shark Tank!". Rejsen begyndte i 2021 helt ved et uheld. En mørk nat gik vi på vejen med vores krokodillesko. Desværre snublede jeg over et hul med kloakvand og faldt til jorden, fordi det var for mørkt. Hele min krop var så snavset, at han måtte snuble hjem med den sårede mig på ryggen. På vejen tænkte hr. Li på en måde at løse problemet med ikke at falde om natten. Sådan blev Croc Headlight født!

Vi har omdøbt produktet til Croc lights (shoe light) og ansøgt om patent. Det tog mere end 11 måneders produktudvikling og test, men vi introducerede endelig vores Croc-forlygte i efteråret 2022. Natskift afbøder mange af de farer for arbejdere, der er forbundet med tredje skift og arbejde med svagt lys. Fastgjort til støvlerne eller skoene tjener disse "forlygter" som avanceret advarsel om snublefare og giver udsyn til andre køretøjer og arbejdere. Da vores produkt blev lanceret, blev det enstemmigt godt lide af folk fra natvandring, bjergbestigning, camping og natløb. Mange unge mennesker satte lygte på deres sko og syntes, det var en meget fed opførsel.


Leave a comment

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.