Sådan holder du din hund sikker på at gå om natten

CROC LYS TIL DIG OG DIN HUND

Kommer du sent hjem fra arbejde og har brug for at tage dit kæledyr med på en lang gåtur? Her er et par ting, du skal huske, før du begiver dig ud i mørket med din lodne elskede.
Ved, hvor du går, vi anbefaler ikke at tage en ny sti eller rute om natten, når du ikke har udforsket den i dagtimerne før. Selvom vi selv er natforskere, så lad os bare holde det sikkert, når vi involverer dyr.
Hold din hund tæt på dig, mens du går i nærheden af ​​veje.
Prøv at gå i oplyste områder – eller sørg for at have et lys på din og din hund.
Du og din hund kan bære noget reflekterende, selvom det er snoren, der forbinder jer. Undgå også at bære mørke farver for at hjælpe med at øge synligheden.
Læg dine hovedtelefoner væk, for du kan muligvis ikke høre dyr nærme sig eller nogen anden mulig trussel.
Pas på dyr, især hvis din hund er den type, der vil løbe efter en natlig opossum, vaskebjørn osv. Du ønsker ikke, at din hund skal lette mod en vej, mens den jager et dyr.
Vi anbefaler at bruge et par Croc-lygter på dine sko, mens du går, for at hjælpe dig og din hund med at se, for at bremse bilister osv. Du kan også sætte et lys på din hunds snor. Køb Night Tech Gear-lys her. De er også perfekte til løb, vandreture, fiskeri, camping, jagt eller alle andre sikkerhedsforanstaltninger før solopgang eller efter solnedgang.


Leave a comment

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.