De bedste LED sko charms til natlige aktiviteter

Er du træt af at snuble rundt i mørket under dine yndlingsaktiviteter om natten? Se ikke længere end Croc Lights! Disse unikke LED sko charms er den perfekte løsning for alle, der ønsker at forblive sikre og synlige, mens de nyder deres udendørs eventyr.

Croc Lights er lavet af højkvalitetsaluminium og er superlette med kun 22 g pr. charme og vil ikke tynge dine fødder. De er også vandtætte med en IPX6-klassificering, hvilket betyder, at de kan håndtere regn, sne eller andre vejrforhold, du måtte støde på. Derudover holder vores genopladelige batteri i over 10.000 timer - det svarer til 140 CR2032-batterier, så du kan sige farvel til besværet med konstant at udskifte dem.

Med tre forskellige lystilstande, inklusive et konstant lys og to blinkmuligheder, giver Croc Lights fremragende synlighed op til 15 meter væk. De er perfekte til natløb, vandreture, cykling, gåture, camping eller endda bare gå tur med hunden efter solnedgang. Og da de er designet specielt til Crocs-sko, er de også et fantastisk modetilbehør.

Hos Croc Lights står vi bag vores produkt med seks måneders garanti, så du kan købe med tillid.

Bemærk venligst, at vi er den eneste officielle sælger af Croc Lights; vi kan ikke garantere eftersalgsservice for kvalitetsproblemer, der måtte opstå ved køb gennem uofficielle kanaler. Lad dig ikke nøjes med forfalskede produkter, når du kan få den ægte vare - bestil dine Croc Lights i dag, og oplev sikrere, mere farverige natteeventyr!

Leave a comment

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.