Den tidligste idé - Bundy Shoe Lights

Bundy Shoe Lights er en opfindelse skabt af Al Bundy.

Jeg ved ikke, hvor mange af jer, der så den langvarige komedieserie, der indeholdt en fattig arbejderfamilie, der bor i Chicago, hvor brødvinderen Al Bundy arbejdede for sit liv efter gymnasiet i en skobutik. Det ses i afsnittet af sæson 3, hvor han satte noget, der lignede et brostensbelagt rod af billygter, og en stor batterikanal tapet til et par sko. Han kaldte sin opfindelse skolygter og lavede en informercial, men fik ingen salg, da opfindelsen blev betragtet som tåbelig og upraktisk.

Baggrund

Ideen kom til Al efter at have taget skraldet ud i mørke uden lys, hvilket fik ham til at snuble og falde. Efter noget tid i kælderen viser han Peggy, Bud og The Rhoades sin nye opfindelse og bruger Kelly som sin model. På trods af fejlen i Als logik, som Marcy og Peggy påpeger, insisterer han på, at hans enhed vil sælge og bringe dem millioner.

Ved skokonventet løfter han sløret for sine skolygter i håbet om at sælge dem og rykke op i popularitet. Desværre går Kelly ind i et møntfontæne, elektrocuterer hende, skaber en brandfare og knuser Als drøm om berømmelse og rigdom.

Komponenter

  • En campingrygsæk med en rem, der løber hen over brystet
  • Et bilbatteri fastgjort til rygsækken via flere bungee-snore
  • To små forlygter monteret på et par støvler
  • Startkabler til at forbinde batteriet til forlygterne.

Faktum frem til i dag med et par årtier, og skolygter er en realitet i det mindste for Croc-skobrugere. Crocs har huller, som folk tilpasser med ikoniske figurer og genstande. Disse "skolygter" stikker ind i hullerne og kan justeres til at pege fremad eller opad eller nedad for at lyse vejen frem i mørke. De virker. Kraftfuldt fjernlys, rimeligt nærlys og en SOS-tilstand, du kan bruge, når du skifter lejlighed om natten. Går du rundt i huset eller udenfor om natten, kan de forhindre et fald eller hjælpe med at finde, hvor du tabte dine nøgler eller tegnebog.

Den kommer med et enkelt USB A til C kabel, så du skal oplade dem en ad gangen. Hvis du har et andet A til C-kabel, kan du gøre begge dele. Det fulgte ikke med en transformer, så du bliver nødt til at bruge den med din telefon eller en anden USB A-kildeudgang. 200 mAh er ikke en stor strømkilde, og på høj vil lyset dæmpes i løbet af få timer, men meget længere på lavt niveau. De oplader dog ret hurtigt. Tre lystilstande, det første tryk er lyst, det andet lavt, det tredje er SOS-blinkende og derefter slukket. Disse er vandtætte med en forseglet kontrolknap og et silikonecover over USB C-opladningsporten. Anbefales, men du har brug for Crocs-sko, medmindre du vil slå hul i toppen af ​​din nuværende type sko.


2 comments


  • https://www.waste-ndc.pro/community/profile/tressa79906983/

    Whats up very cool wweb site!! Man .. Excellent ..
    Amazing .. I’ll bookmark your web site and ake the feeds also?
    I am satisdied to search oout so many helpful info right hsre wothin the put up, wee want develop more techniques on this regard, thank you for sharing.
    . . . . . https://www.waste-ndc.pro/community/profile/tressa79906983/


  • https://www.waste-ndc.pro/community/profile/tressa79906983/

    Whats up very cool webb site!! Man .. Excellent .. Amazing ..
    I’ll bookmark your web site and take the feeds also? I am satisfied
    too search out so many helpful info right here within thee put up, wwe want develop more techniques on this regard, than you for sharing.
    . . . . . https://www.waste-ndc.pro/community/profile/tressa79906983/


Leave a comment

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.