Det ultimative tilbehør til natteeventyr

Er du træt af at fumle i mørket under natteaktiviteter? Frygt ikke, for Croc Lights har dækket dig. Vores LED Croc-forlygter er det perfekte tilbehør til ethvert nateventyr, fra vandreture til camping til at gå tur med din hund.

Lavet med aluminium af høj kvalitet, disse sko charms er super vandtætte og bærbare, vejer kun 22g, så lette, at du ikke engang vil føle dem på dine Crocs. Deres matte og glatte overflade sikrer, at dine hænder ikke bliver ridset under installationen. Disse croc-forlygter kan bruges i alle vejrforhold, fra solrige dage til regnfulde nætter til frostklare morgener.

Hvad mere er, er vores croc-forlygter blevet opgraderet til et vandtæt IPX6-niveau, inklusive forseglede gummiringe og vandtætte ringe af O-typen. Dette beskyttelsesniveau sikrer, at de fungerer godt i regnbyger og endda snevejr, hvilket gør dem ideelle til ekstreme vejrforhold.

Disse forlygter har to knapcellebatterier: CR2032, der holder i 60-80 timer og er ultra-lyse, og hjælper folk med at lokalisere deres omgivelser om natten inden for en rækkevidde af 15 meter. Det gennemsigtige lyshoved er en switch to-i-én med tre lystilstande, herunder konstant lys, hurtigfrekvent flashtilstand og langsomfrekvent flashtilstand.

Vores genopladelige batteri bruger miljøvenlige materialer og kan genbruges i mere end 10.000 timer, svarende til at købe 140 CR2032 batterier til krokodillelys. Det betyder, at du kan sige farvel til besværet med hyppige køb og batteriskift.

Ikke alene er disse krokodilletilbehør perfekte til dekoration, men de fungerer også som et multifunktionelt værktøj til at øge din synlighed, når du er ude om natten. De er gode til udendørs motion om natten, natløb, vandreture, cykling, gåture og camping. De er også ideelle gaver til børn, venner og familie til fødselsdage, Halloween, Thanksgiving, jul og meget mere.

Vi sætter en ære i vores produkts kvalitet og tilbyder 6 måneders garanti.

Lad ikke mørket forhindre dig i at nyde dine udendørs eventyr. Med Croc Lights, lys natten op ved dine fødder! Besøg vores hjemmeside for at købe nu.

Leave a comment

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.